Kan man stryka en dag ur historien? Isåfall väljer jag att göra det om gårdagen. Började med ett jobb som hinhåle själv måste ha valt ut åt mig. Trodde inte det skulle va så jobbigt, men när vi kom dit så var det 11 tjejer som skulle sminkas och fixas hår på. 1 "host" (kommer inte på det svenska ordet just nu) 2 killar och 2 barn. Ja tjenna! Vi var två sminköser, vi skulle behöva va minst 3 plus assistent. Men vi hade blivit lovade en ass, så det var bara att köra på. Nästan alla tjejer hade lååångt hår som alla skulle lockas. Sen var det hyffsat avancerade uppsättningar. Assistenten hjälpte oss inte en sekund, när vi var nere på möte passade hon däremot på att gå igenom mina grejer och sminka sig. Utan att fråga... Vi hann sånär på 3 minuter bli klara med alla.

Eftersom ingen hade en tanke på att vi kanske behövde nåt i näringsväg åt vi ingenting på 10 timmar. (Rätt jobbigt när man står upp hela tiden och knappt hinner gå på toa.)

Men när allt äntligen var klart så gick jag ut till bilen och har under dagen blivit påkörd! En smitning såklart. Men en vänlig kvinna var vittne och skrev ner bilens regnummer. Så idag måste jag åka o besikta skadorna och skriva en massa papper. Previs vad jag vill göra idag när hela kroppen värker av gårdagens monsterjobb.

Men ikväll, då blir det spännande! Min far, några kunder till honom, min gubbe och jag ska på Sverige- nordirland på råsunda! Det ser jag fram emot! Men först: vattenbyte i alla karen... Suck...