Fick igår ett ryck och bestämde att jag skulle hälsa på mina föräldrar resten av veckan. Ska inte jobba förrän på tisdag och så har ju tradera tågbiljettsauktioner som verkade spännande. La in ett maxbud på 100 kr och sen var det bara att vänta. Men i morse när jag kollade så hade jag vunnit budgivningen på 1 kr! Lagom pris för en 3 timmars tågresa. Lite krångel innan jag fick mitt bokningsnummer, men nu är allt ok.

Däremot har jag lite ont i magen över att lämna djuren i min älskades händer. Inte för att han är oduglig på något sätt, men om nåt händer så vill jag va här. 375an har ju haft vita prick, 110an ska ha Pmdd och i 100 simmar ju de 6 fina små räkorna omkring. Men de har bott i sitt nya hem några dagar nu, och inget verkar strula hittills. Alla lever och är framme och spatserar hela dagarna. De har börjat simma mer och mer... Jättegulligt! Är helt hooked på de små liven!

Har iaf skrivit en checklista vad som ska ske när. Vilka dagar de ska ha mat, vilken mat de ska ha osv. Vilken jävla hönsmamma jag är! Men det är ju bara pga senaste tidens nykomlingar och sjukdom. Hade ju inga problem att lämna dem i grannens vård när vi var på semester i somras. Får ringa och checka varje dag. Nej kanske bäst att jag packar lite...