Tänk att fiskar alltid tror att de är utsvultna. Fiskarna i 375an fick mat för första gången sen vitaprickbehandling påbörjades. t.o.m malarna visade sig och ville ha mat, så de fick dela på en halv algtablett. Den eländiga kräftan var som vanligt med och hackade. Han börjar bli riktigt stor nu. Fick med honom som en liten bäbis på 4-5 mm när vi köpte fisk för några månader sen. Hon i butiken hade problem att få ut honom ur påsen så vi sa att det var ok om han följde med. Trodde att han skulle bli fiskmat ändå... Såg honom inte mer sen på typ 2 månader, tills en dag jag såg en klo sticka ut ur en grotta. Då var han plötsligt 3 cm och kom som en stor överraskning. Hade inte sett röken av honom sen sekunden han släpptes i. Och nu... nu har han minsann vuxit. Han är väl en 6-7 cm o i mina ögon groteskt stor. Vet inte hur stor han blir heller... Har inte kunnat artbedömma honom. Dr Evil har han döpts till. Men han verkar inte gå på några fiskar. För då är det jag som går o köper ett eget kar till honom! Eller ger bort honom till första bästa.

I 110an var det minst lika fartfyllt vid matdags. Mina 3 små guldancistrus har äntligen fattat att de ska kämpa lite för sina tabletter. De är ju såååå söta, små, guldiga och pluttiga!

Förhoppningsvis blir vi av med extrasoffan i tvrummet idag. De som skulle hämta den i fredags verkade enormt skumma och har kommit med olika bortförklaringar varför de inte kommit på utsatt tid och inte ringt osv... Men hoppas att hon som ska titta på den idag gillar den. För jag vill inte att den ska stå och ta upp plats mer!