Allmänt meddelande

Kollapsa
No announcement yet.

Era katter

Kollapsa
X
 
 • Filter
 • Klockan
 • Visa
Clear All
Nya inlägg

  #16
  Ursäkta förseningen, men här kommer mina (ok våra) katter med

  Först har vi Mormor, en 16+are som flyttade in med sina ungar för ca 3-4 år sen nu. Högst i rang är hon fortfarande, tycker hon att någon av ungarna jäklas får den snabbt en örfil. Annars är hon en mycket snäll och social dam som alltid håller ögonkontakten när hon pratar med sin janis joplin-aktiga kattröst.
  Mormor

  Sen har vi Gonzo aka Ferdinand aka Tjocken (vi har inte lyckats enas om namnen riktigt), den keliga pajasen i familjen. Han är den som kommer fram och hälsar på alla gäster, är ute i alla väder, men som när natten kommer förvandlas till en mördarmaskin som tar råttor som är hälften så stora som han själv. Smått omöjligt att leka med den här killen med eftersom han drämmer till leksaker med sina stora lejontassar så de går sönder.
  Gonzo

  Och så John aka Captain aka Stålis aka Gråa katten. Pessimisten i gänget och den mesigaste. Får se till att han äter eftersom han alltid går undan om någon av de andra försöker smaka på hans mat, han står aldrig på sig och brukar vara den som får flest örfilar av Mormor. Annars gillar han med att bli klappad och kliad, men det här med att leka förstår han inte riktigt. Han tittar hellre på.
  John

  Brödernas syster heter Nenne och är en vildkatt. Hon är lite smågalen, typen som efter att ha blivit klappad smyger efter dig och anfaller dina skor, och väldigt liten. Hon har specialiserat sig på att fånga fåglar som hon sedan släpper in i källaren. Vi brukar vanligtvis lyckas rädda fågelstackarna, hon brukar sällan skada dom. Nenne är mamma till den sista katten, men det verkar hon inte riktigt förstå.
  Nenne

  Sista katten och minstingen är Yoshi aka Tiger. Det var en dramatisk födelse där den chockade mamman inte ville veta av den enda ungen, så hon är uppfödd på flaska. Vi fick som tur var hjälp av Mormor som hörde hur ungen gapade och direkt kom och började tvätta den lille. Sen fick hon bo inne i huset där hon tog hand om Yoshi och kom och hämtade oss när ungen var hungrig (ca varannan timme dygnet runt), och lärde henne hyfs när hon blev lite större.
  Yoshi är en kräsen katt och lättskrämd som inte vågar gå ut om ingen människa följer med, hon kommer inte överens med de andra katterna och gillar inte alls att bli lämnad ensam. Problemkatten i familjen, och den som är mest bortskämd.
  Yoshi
  "The trees move... do you not see it?"

  Kommentera

  Sparar...
  X