Jag vet ej hur snabbt de växer men jag hade gått tillbaks till affären och pratat med dem och bett att få lämna tillbaks dem och istället köpa fisk som passar i ditt kar.
Jag vet ej hur snabbt de växer men jag hade gått tillbaks till affären och pratat med dem och bett att få lämna tillbaks dem och istället köpa fisk som passar i ditt kar.
äh du kom före
Jag har ej dyslexi så känn er hemma att klaga på min stavning.
Behåll dem tills de blivit på gränsen för stora, och sälj dem sedan privat eller till djuraffären. (Alternativt använd dem som ursäkt för att skaffa ett större kar. Det tar säkert något år. ; ) )
"They seek him here, they seek him there... Those Frenchies seek him everywhere. " ~25l vatten
läste att de odlas som matfisk i Thailand, man kanske kan äta dem när de vuxit till sig, någon som vet om de är goda?
Det är inte de som odlas mest som matfisk utan Clariasmal och Tilapia. Annars fångas en del sorters gurami i åarna men de smakar väldigt mycket dy kan jag upplysa om, då är det godare med kobra! Clariasmalen är annars en höjdare grillad, vitt fast kött som påminner lite om vanligt kött.
Ursprungligen postat av Markus1984
Vet du vad dom mer äter i Thailand?
Japp.
Kyssgurami växer ganska sakta, men på sikt bör du ordna ett större kar eller om någon hinner adopterar dem tills dess.
Kommentar