Hallå!
Skall göra mitt livs första räkmix och läser receptet noga. Där står att man inte kan mixa räkmassan för länge och att "inga bitar av räkskal skall synas i den" när den är klar! Kör min stackars matberedare så att den snart tar eld, men nog syns det små små bitar av räkskal... och ärtskal också för den delen. Är det någon som är lite mer van vid detta som kan tala om för mig hur viktigt detta är. Hur fin massa brukar ni få om ni gör räkmix. Hur kommer mina fiskar att må om den råkar bli för grov?
Skall göra mitt livs första räkmix och läser receptet noga. Där står att man inte kan mixa räkmassan för länge och att "inga bitar av räkskal skall synas i den" när den är klar! Kör min stackars matberedare så att den snart tar eld, men nog syns det små små bitar av räkskal... och ärtskal också för den delen. Är det någon som är lite mer van vid detta som kan tala om för mig hur viktigt detta är. Hur fin massa brukar ni få om ni gör räkmix. Hur kommer mina fiskar att må om den råkar bli för grov?
Kommentar