Min kompis, återfallsakvaristen, har skaffat sitt andra räkakvarium Ett Mollyhotell. Så nu är det stora funderingar om vad som ska gå var och hur man ska dela upp ful- och snyggräkor på bästa sätta
Jag var hem till han och hans fru samt barn och kollade i det första akvariet som jag ställt upp med telefonsupporttjänst inför starten på (vilken konstig mening det blev). Det såg riktigt, riktigt bra ut.

Mina lila ampullarior har blivit föräldrar nu. Romkorven har kläckts och jag har inhandlat lite squash som jag delade i småbitar, förvällde och frös in.

I veckan åkte jag in till Södermalms akvarieaffär också. Det var väldigt länge sedan. Jag kom hem med fryst artemia och Boraras merah (eller var det micros?). Dom var väldigt fina i alla fall.

Nu har jag fått hem blixten så jag kan fota mina räkor igen. Blixten har varit utlånad till en av Jannes vänner som brukar låna alla våra blixtar i december för att ta årets julkort
Det har dykt upp några riktigt vackra Crystal red med intressant teckning i snyggakvariet. Jag måste försöka få till någon bra bild på dom.