Hejsan alla bloggspioner Nu har vi varit här på denna underbarat vilda ö i en vecka, och har en vecka kvar.
Vi är just nu uppe vid norra kusten i Husavik. Just här är vädret sk-t, det regnar, snöar och blåser. Vi tog in på hotell en natt för vi hade tänkt åka ut på valsafari i går kväll men det blev inställt pga vädret. Vi ska prova en gång till kl 12 idag men blir det också inställt börjar vi åka söderut igen, genom landet.
Vi kan inte åka den väg vi tänkt, den är ännu inte öppen. Dom har haft väldigt mycket snö på Island i vinter och bergsvägarna har varit stängda längre än vanligt.

Men innan vi kom upp hit till Husavik har vädret varit väldigt bra. Vi har sett vilda sälar simma omkring bland isberg, vi har sett vildren ligga och svalka sig på snöfläckar uppe på högplatåer, vi har sett och vandrat i de mest fantastiska landskap som vi också har fotat och vi har sett och fotat en del väldigt fina fågelbilder. Bl a strömand har vi sett och fotat på några få meters avstånd.
Men det är en annan fågel jag blivit helt förälskad i. Rödspov heter den och jag lägger upp en första bild på den. Vi har hittat ett nätverk på hotellet men har bara en muslös laptop så det är lite väl fnuligt att fixa till bilder. Det kommer mer när vi är hemma igen.

Ha det så fint allesammans som läser detta
Bifogade filer