Nej, det händer inte mycket just nu. Jag travade ner till mitt lilla mygglarvsträsk i skogen med håv och bytta. Jodå, nu är de svarta mygglarverna ordentligt på gång. Det fanns massor, och dom är små. Perfekt till små fiskmunnar. Jag kommer nog att kunna fånga mygglarver rätt länge nu när jag kom på att de finns redan. I vanliga fall hade jag inte gått och kollat förrän i april-maj någonting.

Jag har gett Millenniumtrilogin en chans till. Började läsa den tredje delen när den gick som följetång i DN i somras men jag tyckte den var rörig och konstig och läste inte alls hela.
Nu har jag avverkat "Män som hatar kvinnor", "Flickan som lekte med elden" och kommit en bit in i "Luftslottet som sprängdes", och dom är ju fantastiskt bra. Fast det är lite mer tillbakablickar och annat nu i sista delen så första och andra var nog bättre. Men jag vill väldigt gärna få reda på vad som händer Salander.

Jag ska ställa ut lite bilder på Elmia fotomässan i april. Det är dels med en grupp som heter Natura Magica som jag blev tillfrågad om jag ville vara med i, och så ska Janne och jag visa Islandsbilder från förra sommaren. Men det är inte gratis precis att ta fram bilderna och bilhyran till bilen vi ska ha på Island i sommar är riktigt dyr. Ja, ja det får lösa sig på något sätt.