Idag har jag gjort vattenbyten överallt. Skönt med slangen till det. Tänk att jag släpade på hinkar i så många år innan jag kom på det här med slang från duschblandaren direkt.

I morgon ska jag ta med lite ungfisk till Janne W. så får de andra mer svängrum, och sen så har jag blivit frestad att skaffa lite räkor. Ska hämta dom på lördag och det blir antagligen humleräka och cherry red. Det blir kul att ha nya motiv att fota

Nej nu måste jag nog riva ett innerfilter också... det skorrar. Det är en gammal Fluval 3 som verkar nära nog outslitlig. Jag har den i 60-literskaret med de prickiga blåögonen och några nykläckta ancistrusar.

I helgen funderar jag och min Janne på att baka pepparkakshus... bokstavligt talat hus... kamerahus Vi ska i alla fall testa lite. I veckan photoshoppade vi ett roligt julkort som ligger på fotosidan nu i våra mappar.

Mötet med nybildade Stockholmståg lät ju jättebra. Hade det inte låtit bra hade det varit konstigt. Ingen större idé att grubbla för mycket på sånt man inte kan påverka.
Men jag läste i City News en historia dom grävt fram som jag hört om mååånga gånger tidigare. När SL skulle börja med pendeltågen i Sthlm hade dom inga pengar till att göra allt själva, som bygga egna spår mm. Dom lånade pengar av SJ/staten till tågen och banhyran på banverkets spår. Nu tycker dom att dom gjorde en dålig affär och vill planka ifrån sina lån, slippa betala sina skulder. Vilka sopor dom är