Jaha, nu har jag jobbat två turer... en helnatt och en fm. Det har varit jättestrul bägge dagarna, suck!
Vad som är roligare är att jag fått kontakt med en snubbe som är otroligt duktig på foto. Vi var på Bergianska trädgården och fotade insekter, mest bin, i sex timmar igår. Så nu är jag ännu mer sugen på att skaffa en digital systemkamera.
Sen åkte vi till mig och jag visade alla fiskar och alla levandefoder. Det hade han väldigt roligt åt .
Men vilken otrolig kamera han har. Fast jag skulle aldrig orka släpa på en så stor och tung kamera. Man är nästintill tvungen att ha stativ för man orkar inte hålla den stadigt på fri hand.
Vi fotade bl a en guldbagge inne i stora växthuset. Jag slängde in en av bilderna på den på min sida på Fotosidan. Jag tyckte den var rätt fin. Men sen såg jag bilden han lagt in på samma skalbagge, JÖSSES!!!
Fast det har inte bara med kameran att göra. Jag exponerade nog min bild lite fel.

Jag har inte kommit på hur jag ska göra med småakvarierna. Antagligen flyttar jag runt dom lite, firrarna. Kanske killina får gå i Claes Ohlson-plastbacken, och de kommande fiskköpet, B.brigittae i killinas kar. Men jag ska sluta tjata om det nu.

Jäklar vilka snygga bilder det är på augustis fototävling. Det blir ruggigt svårt att rangordna den här gången. Jag måste vänta lite och titta på dom flera gånger innan jag röstar.