Några av bilderna på Ostindiefararen blev hyfsade. Det var ju kul. Hemma igen så fotade jag en trädgårdssnäcka och den bilden finns på min Zoon nu, den blev bra. Snäckan ser ut som värsta linslusen, har lyft upp huvudet, sträcker på halsen och tittar rakt in i kameran med spröten helt utfällda och ögonen på skaft. Den ser verkligen nyfiken och medveten ut.
Sen åkte jag och hälsade på hos MammaMia/Okejda i torsdags. Vilka söta kopparbarbsyngel hon har... och rätt många är dom. Hennes smycketetror är mycket snyggare än mina. Dom hade otroligt starka färger och var väldigt livliga. Mina kanske tar sig nu när inte några jobbiga guppys trackar dom längre.
Mia har också några väldigt fina gerbiler. Jag hade ingen aning om att dom kunde ha så vackra färger. Dom var helt svarta, naturbruna, siamestecknade, ljusbruna mm. Synd att jag är allergisk mot råttor
Sen åkte vi till KungsZoo och kollade. Dom brukar ha småvuxna räkor till bra pris. Men det såg lite sommarurplockat ut i karen.

Damrallyt i Västerås var störtkul . Det var ca 160 bilar, mest stora jänkare. Bara kvinnor i för bilarnas årsmodeller tidstypiska kläder. Jag har sprungit på beg.klädbutiker i både Västerås och Sthlm för att hitta rätt. Vi var fem i bilen, skulle varit sex. Det är en Cadillac deVille -68, så det var gott om utrymme. Vi körde en runda på ca 10 mil med lite frågor och tävlingsmoment utefter sträckan. Det var också mat- och fikapauser. Dessutom kastades det in godis och läsk i bilarna här och där när vi passerade. Jag har lagt ut några få bilder på min Zoon. Vill inte göra det här eftersom det inte har något med fisk eller Zoopetare/Zoonare att göra.
http://www.zoonen.com/perzoonen/galleri.asp?oid=285774&gid=479359

Idag räknade jag till 17 stycken Boraras maculatus. Det är ny rekordnotering . Det var bara 10 från början och nu ökar antalet sakta men säkert.
Guppyna ska jag däremot minska ner drastiskt. Egentligen skulle man ha en rovfisk hemma som kunde "hjälpa till" med födslokontrollen .

Nu har jag bara en vecka semester kvar . Jag vill ha mycket, mycket mer. Inte förrän nu känner jag mig helt avslappad och vill hitta på saker att göra. Första två veckorna degade jag bara runt hemma och orkade inget.
Jag måste försöka ta mig till Hallstavik och hälsa på Micki, Kita och Ulla. Det var ett tag sen. Micki var här och fikade för inte så jättelänge sen, men Ulla, Kita och ungarna har jag inte träffat på länge... alldeles för länge sen.
Ja just det ja, innan jag åkte till Västerås i fredags så kollade jag nitrit i karet jag bytte all sand i och det såg mycket bra ut... ingen nitrit alls.