Men det är nog bara väldigt tillfälligt det är tomt. Jag flyttade alla prickiga blåögonyngel, ca 40 kvar, till 60-liters karet som de vuxna går i. Så nu har jag ca 50-60 yngel i den burken med tre vuxna par och ett nästan vuxet par från första odlingsförsöket.
Hm... skulle det gå att leka av lite smycketetror i det fisktomma karet kanske? Men det är nog för litet, kanske. Bara ca 26 liter.

Annars så var jag hos tandläkaren i morse och tyckte jag tjänade en massa pengar när jag gick därifrån... inga hål eller trasiga gamla lagningar Jag berättade hur otroligt obehagligt jag tycker det är att gå dit, fast dom är kanontrevliga och tandläkaren är en riktig fräching, fast det sista sa jag inte förstås Men jag fick en guldtandborste som tröst
Det är bra märkligt med utvecklingen överallt. Innom akvaristiken hela filterbiten och nyttan av att göra ordentliga vattenbyten med ge sjutton i botten t ex. Man har gjort på ett speciellt sätt i en massa år och sen kommer det folk och påstår att man gör fel. T ex fluortabletter som tandläkaren/tandsköterskan har tjatat om senaste 10-15 åren någonting. Nu berättade dom att det visst inte är speciellt nyttigt

Men när jag kom hem hittade jag något väldigt roligt i brevlådan... min vinst i fototävlingen, Maj. Jag trodde inte man vann något på månadtävlingarna. Men sen mejlade Kjell och ville att jag skulle välja något, det blev "Back to Nature om Malar". Jag gillar böcker och malar, boken är jättefin.

Jag har suttit och fotat de stora röda regnbågarna idag. Jag vet inte vad det var för ryck dom fick. Dom betedde sig som värsta linslössen och poserade villigt med tänderna blottade. Ruggig syn när man drar upp bilderna i storlek. Speciellt honan var väldigt orädd. Jag fick flera helkroppsbilder på henne och det hade jag knappt innan.

Nej om jag skulle sova lite. Än så länge har inte "sovschemat" spruckigt helt. Jag vill gå upp kl 8-9 och inte sova bort hela dagarna och sitta uppe på nätterna.

Natti-natti!