Fy helskotta, kom hem nyss och kollade genast om det hänt något med junitävlingen, och det hade det. Vilken hög med snygga bilder. Kanske var jag lite dum nu, men jag röstade direkt. Kollade alla i förstoring och skrev lite anteckningar om dom. Kollade igen, röstade, och sen var det klart.
Jag blev väldigt förvånad att min ampullariahona kom med. Hon var kandidat redan förra gången men blev slagen av blåögonhonan. Den här gången kastade jag bara in henne som sista bild för att det skulle bli tre. Det är en så dj-a fuuuul reflex som jag försökte få bort, men gav upp för det blev inte naturligt. Sen är ett av hennes vackra spröt lite, lite avhugget. Men hon ser rätt kaxig ut, eftersom hon är kaxig

Appropå ampullarior så dog hanen häromdagen Nu är det bara den största honan kvar och alla bebisarna i olika storlekar. Dom största är väl ca 15-20 mm tvärs över skalet.
Jag undrar om dom vuxna var gamla? Dom ska ju bara bli 1-4 år beroende på mat och temp.

Den lilla patienten, blåögonhanen med maten på tvärsan, ser riktigt bra ut i natt. Jag har gått runt och kollat med ficklampa i karen och fick se något väldigt, väldigt konstigt. När jag lyste in hos killina blev den stora hanen rädd, tror jag, och försökte simma in i pumppipen, det är en Fluval 1+. Halva fisken var inne i utflödespipen, medan pumpen var igång, och sen backade/åkte han ut igen. Knasfisk!!! Jag slutade genast störa dom med lampan.

Nu måste jag verkligen sova lite.
Natti-natti!