Lilla blåögonhanen ser ok ut fortfarande. Han har ätit lite flera gånger idag. Jag försökte fota lite både då han simmade runt med matbiten, för jag ville förstora upp bilden och kolla närmare på hur det såg ut. Sen fotade jag när han var nyopererad också av samma anledning. Det är väldigt små fiskar som är lite svåra att hinna spana in ordentligt.
Jag har lagt ut två av bilderna både på Zoonen och här på Zoopet. Dom är inte så himla bra, men man ser matbiten rätt bra. Men på den andra bilden ser man inte riktigt hur munnen egentligen ser ut. Mer än att den ser lite skadad ut.

Jag har inte orkat göra många knop idag fast jag var ledig. Hyllan har jag inte ens tittat åt. Jag är trött och vill ha semester.

Fast ett expriment har jag gjort. Jag har fyra byttor med grindalsmask. I två av dom är masken mixad med mikronematoder. Det är mindre lyckat. Vad som är ännu sämre är att jag fått in kvalster i en av de mixade burkarna. Jag har funderat lite på om det går att göra något åt det. Har för mig att man kan dränka kvalstren, grindalarna klarar att vara under vatten ett tag.
Men jag ska prova ett kvalstermedel som används i duvslag. Det ska bara ta själva kvalstren men inte vara skadligt för duvorna. Jag använder det på krukväxter som tidigare fick cyklamenkvalster. Nu är den helt utrotad hos mig som tur är.
Jag har sprutat lite, lite in i maskburken och så ska den få stå ett bra tag innan jag gör något mer än matar maskarna med vällingspulver.

Nu ska jag sova, natti-natti!