Åh, vilken dålig disciplin jag har rätt ofta. Inte ska jag sitta här timme efter timme, trixa med bilder, läsa på Zoonen och skriva till vänner där. Jag borde klippa Hoyaskott och gå och lägga mig. I morgon åker jag till Västerås och hälsar på Pjotr och Monica. Sen åker vi till GoC/Jönköping på lördag. Det ska bli väldans kul. Det är dit jag ska ta med lite blomskott.

Jag har varit och handlat lite hos Janne idag. Där träffade jag tre andra Zpet/Zoonare. Det var trevligt. Jag gillar att få ansikten på folk jag har kontakt med. Det gick åt lite indiangobi och nästan alla "vildguppyna". Jag köpte fyra stycken guppys, mera grindalsmask som ska med till Jönköping och en dubbelportion väldigt levande svenska vita mygglarver. Dom ser otroligt bra ut.
När jag kom hem och matade killina så gjorde jag lite fel. Jag matade inte med grindal först utan släppte ner lite mygglarver. Några av de största ynglen som nu är ca 7 veckor, dom högg faktiskt mygglarver. Det blev rena rodeon i burken när ynglen högg över stjärten och mygglarven försökte slingra sig loss. Ynglen är inte så mycket större än larverna och hängde som cowboys på oinridna mustanger efter mygglarvernas krumbukter. Vilken cirkus!!!
Jag såg flera av ynglen få in mygglarverna i munnen helt, men en något mindre killi hade stora problem. Jag fotade den och bilden finns i min killimapp. Hoppas verkligen att ynglet klarar sig, det såg rätt illa ut tyckte jag.

Jag har försökt fota mina nya regnbågar med varierande resultat. Inget blev knivskarpt, men jag lägger ut några bilder ändå så får ni som vill se bågarna kolla. Det blir säkert skarpare bilder längre fram.
Jag fick en länk av Froo på Zoonen som handlade om just Pseudomugil. Dom ska vara svåra, speciellt furcatus. Jag funderar lite på om jag borde tillsätta salt åt dom. Ska jag göra det så borde det ske innan jag åker iväg. Samtidigt vill jag ha koll på vad som händer. Suck!

Nej nu ska jag klippa lite Hoyaskott och sen lägga mig.