Jag har matat och fotat killiynglen ordentligt idag och nog tycker jag att jag kan gissa att det syns skillnad på kön nu, tror jag. En del av ynglen har börjat få snygga prickar på ryggfenan. Det borde ju vara hanarna som får det. Dom är nu ca 7 veckor gamla. Det är riktigt kul att följa dom vecka för vecka med kameran.

Jag har suttit och joxat lite mer med bilderna den här gången, bara lite till. Testade med något som heter 'kurvor', tror jag. Det var ett lätt sätt att få till en acceptabel ljusnivå på bilderna. Fast det är ju bara jag som tycker det, inte vet jag hur det egentligen ser ut. Jag är partisk som sjutton när det är mina söta firrar på bilderna.

Jag var lite sugen att åka till A-lagret och handla lite smått billigt idag. Men jag är inte förtjust i köer och kaos, så det fick vara. Det jag funderade på var några Corydoras imitator till. Dom är rätt skygga och syns inte till så mycket.
Jag hade kunnat ta lite spirulina och TMG också, fast det är väl sånt som tar slut direkt. Undrar varför Christer hade den här superrean?
Jäklar, kommer just på att något jag skulle behöva till i sommar, om det blir tokvarmt, är en/flera oxidatorer. Regnbågarna är visst rätt syrekrävande och kan stryka med om det blir för varmt i karen.

Nej nu är det sängdags igen. Ska upp kl 5 i morgon bitti och fightas med tysktåg. Hoppas dom inte kommit ut i trafik. Det var jätteproblem med ett tysktågset idag. Äckliga tåg!!! Usch!!!

Natti-natti!