Jag var ute med sex kursare och spelade bowling idag (ikväll). Jag blev inte sist (näst sist). Det är kul att spela. Det är andra gången i mitt liv som jag gör det. Sen gick vi och åt och hinkade pilsner.
Lustiga människor man träffar ute. En man från Uzbekistan hade någon slags problem med att vi var sex män och en kvinna som var jämnställda. Jag förstod inte riktigt vad han menade var problemet, han gick innan jag han fråga ut honom.
Sen dök det upp en 18-årig Isländsk grabb som höll låda i någon timme. Efter ett tag dök hans kompis upp också. Mycket snack blev det.

Innan jag åkte in till stan jagade jag regnbågsyngel med soppsleven. Hittade väl ca 10 st igen. Det borde vara M.praecox, kanske. Det stämmer med tidsschemat i alla fall.
Jag måste rangera om fiskynglen på något sätt. Flyttar nog de större mellanynglen av corys till plastbacken och sen kanske killiynglen från plastburken på diskbänken flytta till 10-literskaret i stället.

Dj-a moina ser lite tam ut igen. Vad gör jag för fel? Förutom att det är rätt kallt nu. Usch vad jag avskyr den här vintern. Det känns värre och värre för varje år. Om jag jobbade med något som gjorde att jag slapp ta ansvar för vinterns alla problem skulle jag nog må bättre på vinterhalvåret.
I går natt när jag kom ner till Nynäshamn med sista tåget och skulle lägga mig några timmar tills jag skulle köra in första tåget mot stan så funkade inte värmen i överliggningsrummet. Fy f-n vad det var kallt där!!! Jag lade mig påklädd under täcke, överkast och extra handduk för att inte frysa ihjäl ;-) Visst hade jag kunnat sova i stolen i hytten på tåget, med en enorm nackspärr när det varit dags att "vakna". Jag valde kylan ;-(
Nej nu ska jag sova igen. Känner mig rätt ostrukturerad (felstavat?).

Natti-natti!!!