Nu händer inget speciellt. Bananflugorna kläcks riktigt bra och jag gör nya burkar då och då. Smycketetrorna är tokiga i att plocka flugor från ytan. Jag försökte även mata regnbågarna med det idag, men jag har så mycker flytväxter där så det är svårt. Men nog fick de nya neonregnbågarna i sig lite i alla fall.
Det är för mycket Endlersguppy där fortfarande. Det ser väldigt rörigt ut i karet med dom överallt.

Växterna i 60-liters karet som ancistrusungfiskarna gick i börjar se riktigt bra ut igen. Det är inte mer än en handfull mindre ancistrusungfisk där nu så växterna har en chans att återhämta sig.

Dvärgrasbororna har fått grindalsmask igår och idag. Dom blir också helt galna, och röda.
Killina har varit lite dolda idag. Dom kom fram och åt då jag kom hem från jobbet. Det blev lite Gott och Blandat, flugor, vit mygglarv, grindalsmask, artemia och moina. Just moina är väldigt trevlig. Den finns ju kvar levande länge i karet. Nu i kväll finns det kvar och killihanen var framme och noppade lite efter dom.
Jag tror jag måste göra om lekmoppen. Den är nog lite kort, räcker inte hela vägen ner till botten och jag har ju sett att fiskarna leker hela vägen uppifrån och ner till bottengrumset.

Nej, nu är det läggdags igen. Ska upp kl 05 i morgon bitti och sen ska jag brottas med tysktåget hela dagen, USCH!!!