Ja denna veckan har väll varit lite upp och ner, min axel som jag hade inflammation i börjar repa sig ganska bra villket är väldigt positivt.

Nu är det så att ett av mina kar har börjat kludda, fiskar dör till höger och vänster där och flåsar, har försökt att gå igenom hela karet så jag ser att där inte ligger några döingar, har flyttat en del fiskar till andra kar med. Dom enda som inte verkar påverkas alls är mina pansarmalar.
Bytar vatten lite oftare med och försöker att köra igenom bottenfiltret ordentligt.
Där är ingen nitrit iallafall, jag häller i easylife varje gång jag byter vatten med.

Detta karet börjar påminna lite om 100 litaren som tog fisk lite då och då i omgångar som jag har startat om för ett tag sen.

Igår var ingen rolig dag heller, jag vaknade av att telefonen ringde och min man svarade.
När jag väl vaknade till riktigt så fick jag 2 roliga besked det ena som inte var så farligt var att någon hade kissat i min sons säng men det andra beskedet var att någon katt hade lyckats öppna min gerbilbur och tagit min sista gerbil, jag hittade honom lite senare utan huvud. Ja så den morgonen blev det en massa arbete med att tvätta och att rensa ut allt som hade med gerbil att göra som att tömma buren o dyligt.

Fördelen med detta var att där blev så mycket plats helt plötsligt i datarummet både där buren stod som stod på ett skrivbord och täckte nästan hela fönstret och så fanns det diverse tillbehör runtom, och nu har vi helt plötsligt riktigt mycket ljust i det rummet.

Senare hade mina barn kompisar här och det gick väll bra tills deras mamma kom och skulle hämta dom, dom började springa rundor för dom ville inte hem och en av barnen skulle gömma sig i växthuset villket jag hade sagt till innan om att han inte fick gå in där för att dörren hade frusigt fast men han stod och ryckte och ryckte och till sist gav den vika och hela glasdörren small sönder Ja huvudsaken är ju att ingen skadade sig men sen är det ju där mina katter går och dom kan ju lätt få splitter i tassarna så det var ju bara att plocka glas och detta var medans det mörknade så det var inte lätt att se och inte heller att hitta glas i snön så nu får jag hoppas på det bästa att jag fått bort det mesta, har dammsugit i växthuset idag iallafall och lagt över en kartong utanför. Vill ju inte behöva köra till veterinären med.

Men idag fick jag ett ryck att göra iordning terrariet som jag fick av Ansjo för ett år sen, jag vill ha en landdel i den baktill där det är en bakgrund och sen vatten framtill där det går fiskar och kanske salamandrar, har bara fyllt med vatten precis för att se så att det inte läcker. Detta kan bli ett spännande projekt. ska ta lite kort sen med.

Ja jag hoppas denna dagen blir bättre med