Nu kan jag inte vänta längre....nu ska 100l tömmas . Tetrablandningen och ancistrusarna ska flytta till 275l. Mina tetror är lite smårisiga men jag har inte hjärta att avliva så de får klara sig så gott det går hos skalarerna. Peruerna är inte så stora ännu så jag hoppas att de inte äter upp mina glödbandstetror.
På lördag ska vi åka och köpa presenter till barnen och då ska jag övertala min man att åka in till Hornbach...han kan ju gå till höger så går jag till vänster .
Nu får jag hoppas att gibbi kommer att trivas hos drd. Hoppas att få se bilder därifrån. Det var ju helt enorma altumskalare han hade! fast det är lite synd att han har alla sina akvarie inträngda i ett rum. Det till vänster nära golvet var också mycket fint inrett.

Fiskarna är flyttade...mitt 275l känns mer komplett nu när jag har tetror där också. Skalarena blev lite nervösa men de lugnar sig snart. Ska helt klart fylla på med svarta fantomtetror, fast de stimmar inte så bra som glödbandstetror...hmm vad ska man välja? Skulle vilja byta sanden också "suck", skulle vilja ha sådann rådasand som jag hade i mitt gamla 375l men det får jag låta bli nu när de är färdiginrett och allt....