De mår bra! Går runt och äter i sanden, simmar omkring och andas lugnt och fint! Jag funderar på att byta sand i det akvariet för det är inte riktigt bra för pansarmalar, svart sand, ser lite glänsande ut, kanske vass . Fast det växer så bra i det akvariet och det är synd att riva upp allt. Jag får se!
Mina diskusar äter och skiter! Mina nya växter börjar ta fart i 350l fast jag byter så mycket vatten, mina fiskar skiter mycket, jag matar mycket och har en hel del nitrat i vattnet, kanske därför.
Jag mätte gibbin när den var på rutan, den var 21 cm! Skit vad den har växt då! Den var bara lite större än ancistrusen när den bodde i 375l. ca 12cm. Allts har den vuxit 9 cm på ett halvt år! Kan en fisk få växtvärk?
Jag sa till min man att den behöver säljas om den inte är snäll mot diskusarna eller så måste jag köpa ett större akvarium! Då sa min man ok! Bara akvariet är så stort så det nästan täcker ena väggen! Finns det 3 meter långa akvarie? 2½m? Fast vi har inte pengar ännu men det är bra att veta att det inte är helt omöjligt att skaffa fler akvarium!