tuff helg är det minsta man kan kalla det men jag överlevde köttmarknaden på östersjön med en smärre baksmälla och endast ett oförklarligt blåmärkeriktigt imponerad över det måste jag säga, trodde det skulle bli värre.

det var matdags för mina kära grodor som vid det här laget lärt sig att min hand betyder mat, vilket alla andra oxå gjort iofs så det känns som om man ska bli uppäten varje gång man matar dom eller ja man lär sig att hålla masken trots att räkorna kittlar en på 3 ställen samtidigt o grodorna står på handen o motar fisk =/ de borde lära sig att fiskarna är dom övermäktiga.
Min ena mal börjar bli riktigt trevlig även den är framme o "smakar" på mig och flyttar sig inte i första taget och tillåter sig bli "klappad", den andra malen smiter fort som tusan så fort handen kommer ner i akvariet.

Imorgon ska man till jobbet igen och sjukhusbesök med en brukare o bråka med personalen där o hoppas på att man får träffa läkare den här gången..hur svårt kan det va o få tid o prata i 3 minuter ?!?