Nu sitter man då på jobbet och det är ca 6 timmar kvar till semestern. Jag är trött och jag längtar uppriktigt tills jag ska åka iväg med kören imorgon på våran skottlandresa i tio dagar men det är en sak som kan dra ner min längtan och det är mina fiskar o blommor. Jovisst har jag skaffat "barnvakt" i form av min syster men hon tycker jag har en jungel utav mat till domo oroar sig för att mata fel trots att det hon egentligen bara behöver tänka på är att ge dom mat...Flingfoder, och självklart så ska hon ju komma ihåg grodorna för hennes skull.

Mina palett-yngel växet så dom kan jag nog leverera när jag kommer hem eller nån vecka efter tror jag, åtminstånde om de fortsätter o växa som nu men de där 20 black molly ynglen verkar ta tid på sig att komma ut ur mamma...har 20 på beställning o kommer de inte snart kan jag inte leverera dom förens i höst*suckar* lika bra att leverera 25 stycken då när jag vet att de ska gå med palett ciklider...det kan bli ett visst svinn har jag märkt.

men men dags att återgå till arbetssysslorna, kanske kolla om det finns nån tvätt eller om man bara ska sätta sig o glo.

Trevlig sommar!