Ja jävlar, vilken spelning. Debaser Medis igår, var där med farsan och glodde på Scars. Satan vilket mangel, var helt slut i huvudet efteråt - är än idag. Skönt att man är ledig idag då

Såklart så har man tvättstuga då, passa på lixom. Sen blir det att vandra till morsans jobb - ska hjälpa till att möblera om i akvarierna tänkte jag. Fisksoppa och oreda är vad det är i vissa kar. Hoppas att jag skall kunna inspirera till lite struktur och ordning.

Måste dra lite slangar till nya hyllan också, kan ju vara bra att ha luft dit också. Även om inte killisarna är så kinkiga men det kan ju komma att bo andra firrar där sen som är grinigare.

Ah, Golden nuggeten jag köpte avled helt plötsligt utan förvarning. Kollade vattnet med alla dropptester, ingenting utöver det vanliga. Skumt. Länge leve fiskgarantin på Djurmaggan så att man får en ny i utbyte mot ett vattenprov.

En bild på den grymma biltema-hyllan måste jag ju bjuda på, perfekt att stuva in saker i. har tre plan till fisk som vardera klarar 70Kg, vilket är en hel del småburkar för killis och annat Ja och hyllplanet närmst golvet som skyms för soffan, där kan man ha jord, torv, sand och annat skräp man vill gömma undan.

Nu måste måste måste jag verklgien få bort det sista datorskrotet ur soffan. Verkligen ingen som vill ha en 17" TFT med 4 trasiga pixlar för typ ett paket Classic Mellanrost?

//C
Bifogade filer