Ja var ju på bal nu i helgen =) Gick otroligt bra tycker jag. Blev inte för mycket och inte för lite Lite jobbigt bara att behöva åka in till Gbg dagen efter och lämna in smokingen, hade lite ångest över att det var göteborgsvarvet och att dom kanske skulle stänga av massa vägar, men det gick bra =)

Om jag inte får något svar på min bytes annons snart så går jag ner med dom till butiken... (vill byta sälskapsfiskar mot tanganyika) Sen behöver jag 2 moduler också, ingen som vet vart man kan köpa bagagnade? Sen är jag nog inne på att helt lägga ner räkkaret... Har lixom inget nöja av det längre..

Hoppas nu att det blir fint väder till helgen! Då blir det till att övernatta i skogen och fiska! Det roligaste kommer att bli att vi inte kommer ta med oss ngt tält, ska troligen bygga ett vindskydd eller bara sova vid elden... Kommer att bli som i lumpen =)

Idag var jag grym! Bytte bromsarna på tjejens bil, hade inte gjort det tidigare men det gick bra. Sen passade vi på att fula till min Volvo. Den ska skrotas nästa månad så vi passade på att kapa av avgassystemet så att den låter som en epa-traktor.

Hoppas ni har haft en bra helg!