Här ligger jag och laptopen i soffan igen...
Hade egentligen planerat en ridtur idag på förmiddagen men en fruktansvärd huvudvärk satte stopp för det. Hoppas att värken släpper snart (men jag tvivlar tyvärr på det) för det verkar som att det ska bli hyfsat väder här idag - lite sol och några plusgrader. Dock så blåser det en ganska kall vind, så det känns ändå ganska skönt att ligga nerbäddad under filten i soffan.

Natten till fredagen kom det faktiskt lite snö här. Det blev kallt, blött, halt och slirigt. Tur att den försvann lika fort som den kom. Jag vill ha vår nu!

"Min" hackspett Woody kommer på besök på min balkong nästan varje dag nu. Idag har han redan varit här två gånger. Måste snart köpa mer dyra jordnötter... Men han är fin, Woody, så han får gärna komma hit och äta.

Måste verkligen byta vatten i stora akvariet idag. Men det är ju så fruktansvärt tråkigt! Behöver egentligen köpa lite mat till fiskarna också - får se om huvudvärken lättar så att jag kan ta mig bort till djuraffären lite senare. Kan ju passa på att köpa en julklapp till katten då också (den enda julklappen jag har kvar att köpa)... Fast det är ganska onödigt egentligen - det räcker ju med en papperstuss och lite russin för att katten ska bli nöjd.