Jaha...och jag som inte tycker att var alls längesedan det var sommar! Vinter är ju inte min favoritårstid precis (läs: jag tycker om alla årstider utom vintern), men det är ju trevligt när det börjar att tändas lite ljus så här i vintermörkret. Idag är det julskyltning här i Halmstad, får se om jag masar mig ner på stan lite senare...det beror på hur vädret ser ut.

I fredags var jag duktig och satte upp mina stjärnor/ljusstakar. Höll på att inte hitta någon mossa först, då jag begav mig iväg alldeles för sent (det började att skymma) och till "fel" skog. Men till slut jag hittade några fina mörkgröna, täta "kuddar" av den sort av kvastmossa som jag har utsett till min ljusstakemossa. Jag tycker nämligen inte alls om den renlav/fönsterlav som säljs i affärerna till advent.
Så till frukost idag tände jag mitt första ljus i ljusstaken...lite mysigt faktiskt.

Igår var jag i Nässjö och hämtade katten. Han hade gjort sig så hemmastadd hos mina föräldrar att han först totalt ignorerade mig och sedan sprang och gömde sig...
De är visserligen inte helt klara med renoveringen här än. Det ska in tvättmaskin/torktumlare, handfat ska bytas i badrummet och ett litet hål ska fyllas igen...men katten får stå ut med det. Sedan får vi se vad besiktningsgubbarna säger om att de satte upp spegeln snett när de satte upp den igen efter att de fått göra om väggarna inne på toaletten. Antagligen får de göra om det också... Suck!

Nu måste jag ta itu med disken och sedan sticka iväg och köpa en julklapp till min sambo från mina föräldrar. (mina egna julklappsinköp är redan klara )