Jaha, jag hann ju knappt bli frisk från den förra förkylningen så kom nästa.
Började med lite halsont igår kväll och idag är jag så där seg och konstig i huvudet.
Jag blir förkyld två gånger under loppet av två veckor (hann ju vara frisk några dagar i alla fall ) och min sambo blir inte smittad alls. Hur rättvist är det??
Vädret är unegfär lika tråkigt som igår så det passar ju i och för sig ganska bra att sitta innne och vara förkyld.
Får se om jag ändå tar bilen (har bilen hemma idag, lyx!! ) och åker iväg någonstans och går en sväng om det minskar att regna lite. Behöver komma ut känner jag och lite miljöombyte under promenaderna är ju aldrig fel.

Mitt jullov håller på att rinna iväg känner jag - väldigt fort också. Nu är det bara en vecka kvar. Men även om jag tycker att det är skönt att vara ledig så längtar jag faktiskt tillbaka till skolan också. Är ju inte där så ofta (2-3 gånger i veckan ) ändå, så jag har ju mycket fritid då också.

Igår när jag lyfte bort vår gamla mikrovågsugn (för att ställa dit vår nya) hittade jag en röd, torkad amanoräka. Stackarn! Men jag misstänkte innan att de kunde krypa ut genom hålen i det heltäckande locket som finns mitt 54-liters. Och jag hade ju tyvärr rätt...
Tejpade för det mest misstänkta hålet så nu hoppas jag att jag slipper fler torkade räkor på bänken.

Funderar på när de har tänkt att komma och byta ut vårt vattenskadade golv. Inte speciellt trevligt att bo i en lägenhet med mögel!
Börjar nästan misstänka att de har glömt bort det...
Nåja, de får väl denna veckan på sig också, sedan ska jag minsann ringa och tjata lite på dem.