Idag tittade faktiskt solen fram en bra stund mellan molnen. Jag låg dock raklång i soffan och slumrade. Igår under dialysen fick jag blodtrycksfall under den sista timmen, det gick ner på 80 / 55, så jag kände mig så där lagom i skallen. Upp med fotändan i sängen osså på med syrgasen, sen så vart det bättre. Men det tar så in i bomben på kroppen då det händer ju.
Sov resten av eftermiddagen, och idag så klev jag upp, åt lite frukost, och gick och la mig igen.
Orkade dock med att ha en storrengöring av Herr Olivers låda först, under noggran inspektion av ovannämda herre.
Hade tänkt att jag skulle gjort rent pumpen och så i 250 l, men det får vara lite till. Hade liksom inga krafter idag att göra det.
Det ska bli skönt nu då min behandling för Hep C tar slut under januari, då kommer äntligen blodvärdet att börja att stiga, så får man lite mera ork i kroppen.
Läste en artikel om att det är flera som blivit blåsta av ett Internet-företag, när ska folk nånsin lära sig att de ska betala på faktura, och inte betala in förskott för nånting som de inte ens sett i verkligheten ??
Speciellt för dyra saker, såsom en ny TV, Mp3 spelare osv.
Nu ska jag gå och ta ett varmt skönt bad. Det är mörkt ute, och det blåser. Alltså, det är riktigt murrigt vinterrusk, och då finns det inge bättre för en värkande kropp än just ett rykande varmt bad.