Undrar bara, när jag väl hittat någe som jag tycker om, så kan ni ge er tusan på att inte dröjer speciellt länge förrens det försvinner från varuhyllorna i butiken. Nu senast är det Läkerol Cupa, går inte att få tag på nånstanns !! Totalt väck. Inte ens i förpackningen Giants.
Det har kommit 2 st nya liknande smaker, men iallafall inte samma. Bara liknande.
En annan grej var en Sötsur sås, som de fick in på ICA här hemma för några år sen, den smakade verkligen sötsurt, så man kund greja till lite eget kinesisk hemma i köket, vips så försvann den för att aldrig mer komma tillbaka.
Så försvinner det nån speciell fisk ur sortimentet hos er Zoo-butik, då är det antagligen så att jag har fastnat just för den fisken. En ren och skär garanti för att den inom kort kommer att försvinna ur sortimentet.
Bara så att ni vet, idag har jag införskaffat 3 st Praktbotior, 3 st Kuhlii-ålar, 10 st Kardinaltetror, samt en blåröd Kampfiskhane.
Det kan alltså komma att råda brist på dessa inom kort. Vill bara förvarna er.
Det har blåst halv storm här mest hela dagen. Jag borde nog slå en signal till pappa och kolla hur det har gått med hans segling idag. Målet var visst Sandhamn, för att äta lunch där.
Men sen efter det vet jag inte riktigt vars han tänkt styra båten, eller om det är båten som styr han ?? Jag har i alla fall haft karusell mest hela dagen uppe på hjärnkontoret, det beror la antagligen på mitt låga blodvärde. Så fort jag försökt mig på att göra något mera ansträngande såsom att stiga upp ur soffan, så har hela världen snurrat på insidan av pannbenet.
Jag klarade i alla fall av att hänga upp vitvätten som jag körde tidigare under förmiddagen, utan att jag dubbelvek mig själv över torklinan !!