...har man nästan varit från Zoopet ett tag känns det som, har liksom halkat in på annat.
Men akvarieintresset håller sig stadigt i alla fall, men det händer inte sådär jättemycket. Fiskarna simmar som vanligt, några blir lite för många bara .
Är väl helt enkelt så att man tröttnar på forumet efter ett tag, när samma frågor liksom går igen och igen. Troligtvis missar man en del som man skulle tycka vara intressant, men det överlever man troligtvis i alla fall .
Sedan har min IT-tid hoppat över till Facebook istället, trodde aldrig att det skulle kunna vara nå't för mig, men plötsligt så var man fast där istället, men kul är det. Har hittat en hel del gamla skolkamrater som man inte träffat på evigheter och det är ju trevligt.
Sedan har jag passat på att skaffa mig ytterligare ett arbete, kan nu även stoltsera med titeln "Tupperware-konsulent". Vilket är jätteroligt, men det tar ju en del av den sedvanliga "IT-tiden" .
Så gott folk, är det någon som är sugen på en Tupperwaredemonstration inte allt för långt från Öjersjö så hojta till så kommer jag ilande, och du får en kanonfin present =)
Ha det gôtt, så hörs vi! Om inte annat kan ni ju hitta mig på Facebook.
Kram/Maria