....det verkar ju vara lite tema idag
Ja, jag vet att det är hysteriskt länge sedan jag skrev, men som jag nämnt tidigare så är jag inte vidare på att skriva dagböcker men ibland kan även jag överträffa mig själv.
Ja, blått var det.
Måste oxå få "stoltsera" med en blåtira, det verkar ju vara en åkomma som går lite varstans i landet.
Jag lyckades få min tjusiga tira i närkamp med en inte alltför snäll ridskolehäst.
Nå'n som hört från icke hästälskare att:
"hästar bits fram, sparkas bak och är obekväma på mitten"???
Denna herre är den hästen personifierad, fast han sparkas även med frambenen.
Jag skulle borsta hans leriga framben när han tyckte annorlunda och slängde iväg benet så att han knäade mig rakt på ögonbrynet. Resultatet blev väl vackert

På akvariefronten så händer det inte så mycket. Fast jag köpte lite gula mollys när västingarna var nere i Åleds och dom är himla söta.
Annars väntar jag på auktionen, då ska alla Endlers ut tänkte jag, fast jag har lite svårt att tro att jag kan få med mig alla, det brukar alltid bli några småttingar kvar, men jag ska i alla fall försöka.
Dessutom har ancistrusynglingarna vuxit till sig och kommit upp i auktions-storlek
När den burken blivit lite halvtom tänkte jag putta ner kamp-hanen som gått på rehab i 20L ner i jobbet-burken, kanske han kan få några vackra damer oxå.

Idag vart det lite vattenbyte hemma och jag lyckades fota kampisen, han är inte sådär jätteintresserad av att vara med på bild Han passar bra i Blå-temat.

Lägger även in ett par bilder på 450L. En från i januari och en från idag.

Har inte hunnit Spore:a så mycket dom sista dagarna, men nu har jag äntligen kommit på knepet för att kunna spara, tack för tipse Sonja. Det går inte att spara när man är nerscrollad på en planet som inte är hemmaplaneten.

Måste väl avsluta med en viktrapport oxå.
Jag var ju så himla duktig och viktväktade mig i våras och lyckades gå i mål på -15 kg lagom före semestern.
Sedan har tiden liksom inte räckt till och det har blivit ett par plus igen, men jag ska försöka sträcka upp mig och skärpa till mig så jag kan gå färdigt jämvikten så småningom.
Bifogade filer