...ja, det får man göra om sonen får för sig att få feber igen och man har hur mycket som helst att göra. Risk för att det blir jobb imorgon igen, och sen måndag och sen tisdag fast på onsdag ska vi ut med ridgänget och käka lite gott på sta'n. Vi har gjort det några gånger istället för present till vår instruktör, så går vi ut tillsammans och bjuder henne på mat. Riktigt trevligt att se sina ridkompisar i civila kläder
Idag var det som sagt jobb, men jag fick inte gjort det jag tänkt då systemet oxå tagit helg, förmodligen ligger det nere imorgon oxå, så jag får väl förbereda så mycket som möjligt och köra på måndag istället. Fast då håller ju telefonen på och det finns en hög med störande moment (såsom arbetskamarter) runtomkring.
Eftersom det strulade med systemen, så tog jag mig lite tid och fyllde på blivande malawiburken med vatten. Så nu står den och puttrar, imorgon byter jag filter och stoppar en del av det som går och puttrar i 110:an så får jag en fin bakteriestart där.

Efter jobbet blev det en snabbis hem, några mackor, iväg till stallet. Lillstrumpa skulle rida. Efter ridningen så hem igen och nu har köksburken fått nytt vatten.
Nykastrerade kaninen har fått meducin och datorn blev ledig en stund.

I 450:an så har mina Varbergs-Thomasi som jag säkert visste var 1 hane och 2 honor helt plötsligt blivit 1 hona och 2 hanar Hur gick det till??
I vilket fall som helst så har honan, som tidigare stötte på min nu avlidne hane fått upp ögonen för en av dom andra stiliga karlarna och just nu läggs det rom på stenen.
Undrar om man skall ta med överblivna hanen till auktionen kanske? Eller om man skall fylla på med fler honor? Tål att tänkas på.

Humlorna är numera 2 st utan rom i alla fall. Jag ser aldrig fler än 2 samtidigt, undrar om det finns fler eller om dom bara inte vill visa sig tillsammans.
Är det så att det bara finns 2 så är det i alla fall hona+hane. Några småttingar har jag inte sett till, men honan har haft rom 2 ggr. Men man kan ju alltid hålla lite i tummarna att det finns några små där inne i snårskogen.

Det var väl allt för nu! Ha det gôtt folks!