Skulle ju egentligen skrivit om när vi var nere i Skåneland förra helgen, men vi har ju så många bra författare så jag behöver inte upprepa igen. Kuligt var det i alla fall
Veckorna ramlar iväg. Mycket att göra på jobbet och alldeles för lite tid för annat som vanligt.
Idag fick jag i alla fall tummen ur och fixade till min gamla burk som flyttat ner till jobbet och skall bli Malawihem . Alldeles nytt för mig och himla spännande.

Det blev lite stenrösebygge och så fyllde jag på med sand. Nästa steg är hål i väggen så jag kan få fram en grendosa och få igång pumpen, då skall det fyllas på vatten, kramas filter och så får det stå där och puttra medans dimman lättar Förhoppningsvis händer det nästa vecka. Jag skall försöka få med min kameran och dokumentera lite därifrån oxå.

Ancistrusynglena växer och frodas i 110:an på kontoret. Undrar hur lång tid dom tar på sig att bli säljstora, för små för auktionen om 2 veckor är dom i alla fall.
Däri går ju oxå 2 st Ancistrusar som skall flytta över i Malawiburken när jag fyller upp den.

I köksburken blir Endlersarna fler och fler, värsta babyboomen där för tillfället. Såg en av dom lite större hanynglen börjat färga ut nu. För några veckor sedan hade jag bara 1 vuxen hane, nu har jag 3 st och ytterligare minst 2 st på G att färga ut, kul.

I 450:an puttrar det på. Fortfarande ganska nystartat och lite känsligt kanske. Ancistrushanen har i alla fall släppt ut sin kull som han vaktat sedan jag släppte i honom där. Ett yngel hittade jag i filtret i söndags så det lyfte jag över på öppet vatten men jag tvivlar på att dom får vara ifred. Har inte sett några andra i alla fall.
Den stora Thomasihanen gav upp i häromdagen , inte helt oväntat. Han har inte varit helt OK sedan hans fru gick bort. Han hade dock en flirt med en av dom nya honorna, kanske var det som tog kål på honom .Tur att det finns så fina bilder bevarade på honom för han var verkligen fin. Jag köpte ju honom på auktionen förra hösten tillsammans med honan så jag har inte en susning om hur gamla dom var.
Nanochromishanen är åter änkeman , undrar just om det är han som stressar ihjäl sina flickvänner, men denna senaste bruttan var han ju tillsammans med nästan hela tiden, skumt. Vet inte om jag vågar köpa en ny ännu. Dom som finns i butiken är ju så mycket mindre än vad han är. Jag får lura lite till på det.

Kaninskrället har fått problem med tansingarna igen så han skall iväg till doktorn på torsdag, troligtvis blir det tandraspning och då passar vi på att plocka bort lite överflödigt i andra "ändan" oxå när han änndå blir sövd

Ha're gôtt!!