....Visserligen é det semester och då får man väl slappa, men denna veckan har varit alldeles förtvlivlat slapp. Har inte gjort ett jota känns det som.
Förra veckan var vi på Ellös och barnen gick i cirkusskola och hade det roligt. Sedan åkte vi hem i lördags för att gå på fest på söndagen. En mycket trevlig tillställning med 2 st härliga gitarrister, och jag som äääälskar att sjunga så det blev inte nannetajm förrän frammåt 3-tiden lite tött blev man ju sedan ju, men att det skulle håll i sig hela veckan visste jag ju inte ju fast vi spädde på med lite grillning hos några vänner igår *S*.

På akvariefronten har jag lite dåligt samvete för lilla-burken, måste byta vatten där imorgon, skulle vart gjort senast igår om allt var som det skulle, men slö semester kom emellan. Igår var jag på en liten shoppingrunda till IKEA och inhandlade ett par flajboxar som lite förberedelser till akvariebyte (som jag går och hoppas på till hösten). Dessutom hann jag med en liten tur till Hornbach, men det var ingen Brams där så det blev bara en extra håv och lite platta ärtor till kaningen

180:an har utvecklats till värsta malsafarit, ujujuj vad malar överallt, och ja, Morellen det finns små rara skäggiga typer om du vill ha nå´n, särskilt en som jag tycker extra mycket om för han har en vit fläck på ryggfenan Den viker jag gärna till dig, dom andra ynglingarna tänkte jag ta med till auktionen i höst. Förutom malinvasion så råder det ciklid-singel-syndrom i samma burk. Jag vet inte vad jag gör, men cikliderna verkar inte vilja bo i par hos mig, nu idag hittade jag kvarlevorna av transvestit-honan, så nu går där 3 st ciklid-singlar kvar *suck*. Får se om jag kan hitta några partners till dom efter burk-bytet, just nu känns det lite överbefolkat.
Jobbet-burken lär få klara sig utan mig i 2 veckor till. Hoppas jag slipper lika mycket trådalger där som jag hade efter semestern förra året.

Nä, nu får jag försöka rycka upp mig och byta lite vatten både här och där i morgon, kanske kan rycket hålla i sig så pass länge att man kan hitta på att ta sig ifrån huset och altanen en stund och hitta på nå´t roligt med barnen.
Ha en fortsatt härlig sommar alla goa zoopetvänner.