Ja, i helgen har det röjts både här och där. I går åkte guben iväg med dom 2 små till Crossförarskolan så jag fick flera timmar för mig själv .
Passade på att röja i barnens rum och byta lakan mm, varvade detta med tväggmaskinskörning div. dammsugning och badrumsskrubbning. Så när dom kom indansandes så var det ganska fint. Sedan smet jag och storan iväg och handlade lite kaninmat till kaninen och lite grillmat till resten av familjen . Sedan blev det god grillning på kvällen.
Idag blev det, om inte sovmorgon, så i alla fall liggalängemorgon. Barnen var uppe, men spelade och lekte så vi jag kom inte ur bingen förrän 10.45, gud så gôtt! Sen frukost och sedan fortsatte röjet. Det var ju gott väder stundtals så jag fick ett ryck och ställde mig på altanen och strök kläder. Finns det nå´t tråkigare än stryktvätt, fy bubblan ! Men lite trevligare att göra i solen .
På kvällskvisten kom mattsve med flickvän och hämtade upp den stora siamensisen, den ville inte riktigt vara med på noterna, lyckades rymma tillbaka till akvariet en gång och lyckades hoppa ur vårt grepp och ner på golvet ett par gånger väl i påsen var den väl lite chockad , men nu simmar den vidare i större kar med nya kompisar i samma storlek, skönt!
När jag väl börjat röja och dragit upp växter och haft mig så blev det stor omflyttning av rötter och växter med vattenbyte och hela milivitten.
Imorgon blir det jobb igen, fast det är nog många som är lediga så det kan nog bli lite lugnt på telefonen får jag hoppas, har mycket att röja i där med. Sedan är det ju ledigt på tisdag igen.
Hej hopp i galopp (ridning imorgon igen )