Då var några intensiva dagar till ända igen. Igår kom det en hoper arbetskamrater från Husqvarna resp. Tandsbyn. Jag fick åka iväg och köa mig fram till Centralen igårmorse för att hämta Tandsbybon. Sedan var det möte fram till kl. 15. Jäkta iväg hem och kasta sig på bussen ner till stan för att hämta ut femkampshäften och möta upp gänget utanför Liseberg kl. 16.
Vi hade en så´n kanontur med vädret och hade jättetrevligt. Senare blev det god middag på Huvudrestauranten och därefter en Nostalgitripp tillsammans med 7000 st andra som oxå kommit för att se Nationalteatern sent i säng och upp igen idag för att åter köa sig genom Tingstadstunneln och vidare på studiebesök på Volvo Reservdelar.
Inte har man hunnit med mycket på jobbet, men det får man väl lida för imorgon kan jag tänka
Dvärgguramihanen har nog inte riktig koll på hur man bygger bo han ägnar lite mycket tid till att jaga iväg damer och stila så boet försvinner sådär varannan dag och han får börja om från början, men han är fortfarande lika utfärgad och fin så han lär väl sig kanske.
I köksburken är prickarna borta, den prickiga honan ser bra ut och skall nog ha smått snart oxå ser det ut som, ingen annan ser ut att ha fått några prickar heller. Hoppas det ser lika bra ut imorgon så slipper jag kanske dosera ny meducin.
Imorgon é det fredag igen!! Härligt!!