Vilken fantastiskt härlig sommarvarm vårdag det varit idag.
Har tyvärr suttit instängd på jobbet större delen av den, men fick smitit iväg en sväng till Lerum på lunchen. Gamla vägen mellan Jonsered och Lerum är helt fantastiskt vacker med alla vitsippemattor så man blir alldeles matt
Vi hade datakrångel större delen av dagen då en kabel i Jönköping grävts av och vår koppling till nätverket inte funkade, så det blev mest fika/tjôt istället när man inte kunde jobba.
Fick i alla fall en liten promenad när jag var och hämtade sonen på fritids. Sedan har det varit lite småpyssel här hemma, kaninen fick nystädat.
Det är attans synd att jag inte kan hänga ut tvätten nu när det är så gôtt ute, men har man björkpollenallergiska barn och luften é full med pollen så är det bara att lugna sig tills björken fått nog.
Hittade kvarlevorna av det som var min fina nyinköpta "Nigerian red"-hona idag . Hon belv kortlivad här, undrar om det var transa-hanen som jagade ihjäl henne vågar man sig på ett försök till tro.
Köksburken fick nytt vatten igår och 2 st små Endlershanar fick simma vidare till Lenmar, slit dom med hälsan . Nu tror jag att alla yngel är honor, är inte riktigt säker på dom 2 minsta, men det ger sig väl.
Nattinatti