Jag är redan inne på höstfunderingar, det som inte ens har blivit vår än
Men om allt går som jag vill så har jag lite omändringar i min akvarievärld till hösten, och då kan det ju vara bra om man bestämt sig för hur man skall ha det tills dess, fast det är ju knappats troligt .
Tanken är att jag skall kunna byta upp mig till en större balja här hemma, så första frågan är vad skall jag ha i den? Jag är ju vansinnigt förtjust i mina Thomasi, så kanske det kan bli någon variant på västafrika, fast där är jag ju helt novis ju men det hade varit kul.
Så om det blir större hemma så flyttar troligtvis 180:an ner till jobbet, och vad skall jag då ha i detta Är lite inne på asien där faktiskt, men varför inte Malawi? Testa nå´t helt nytt. Färgglatt och trevligt på jobbet. Denna burken kommer då stå i vårt nya fikarum.
Då blir det till att ta ner 110:an som jag har på mitt rum på jobbet nu. Skulle gärna ställt upp detta hemma för lite försök till ancistrusodling alt. en "barn-burk" som ungarna kan få bestämma lite över. Fast då måste vi först ta oss igenom familjerådet, och där bjuds det massivt motstånd.
Jaja, det är ju inte höst ännu på ett tag. Vi har ju en härlig sommar framför oss oxå.
I fredags fick jag fiska upp en döing, nyckelhålshanen hade dött så där knall och fall så nu är det 2 stackars förvirrade honor kvar som undrar var fästmannen är. Den ena är lekfärgad och fin och helt förvirrad . Det blir nog att göra sig av med dessa tror jag. Är inte sugen på att försöka få tag på en ny hane. Ännu ett beslut vi skjuter lite på framtiden.
Nattinatti!!