Då har man åkt på första riktiga höstförkylningen då, bläääää!
I fredags tog jag ledigt för att ta en sväng till Ullared för lite Höstkläder till barnen och lite julklappar. Åkte dit med 2 kompisar och storan, fast först var jag på återbesök hos veterinären med Robin (kaninen) och som tur var behövde vi inte söva och raspa tänder denna gången så då blev det ju lite extra Ullaredspengar över .
Sedan på fredagkvällen blev jag heldeckad med ont i halsen så något Kungsbackarace med Zone-besök blev det inte för min skull, för på lördagen låg jag nerbäddad och huttrade med mera halsont och feber.
Fick i alla fall mösat mig iväg till jobbet igår, men struntade i ridningen, och inte blir det nå´t friskis i morr'n heller
Så då fick jag bytt vatten första gången på lilla köksburken, en av endlershanarna hade dukat under men dom andra mår kanon och har börjat bli riktigt tuffa och står och tigger när man pysslar i köket, riktigt mysigt.
Idag tog jag mig i hampan och bytte vatten även i den större burken, gjorde en rejäl utrensning av växter och makade lite på den ena roten så det blev lite mer space i mitten, får se om det kan bli någon ny växt kanske med lite färg där, hade varit finfint.
Tog lite nya bilder, men internet verkar helsegt just nu så jag får se om jag lägger upp några i morgon istället.
Hoppas nu bara halsont och snuva ger efter, vill inte gärna missa hoppningen nästa måndag .