Ja, då var man hemkommen efter midsommarfirande på Orust hos mamsen och papsen. Liten tripp upp till idrottsplatsen där det var dans runt midsommarstången, fast mina barn var mer intresserade av att kasta bollar och pilar samt fiska i fiskedammen och ta lotter, så dansa slapp jag .
God midsommarmat på altanen blev det. I det fantastiskt fina midsommarvädret kunde man till och med sitta och äta utomhus utan att frysa ihjäl .
På lördagen blev det en liten tur ut med båten, ungarna badade och hade det kul medans en annan satt i solen och brände axlarna.
Väl hemma idag har jag vänt upp och ner på barnens rum och rensat och städat så nu kan man till och med gå in där utan att få spader.

Fiskarna har överlevt midsommarhelgen och nyckelhålen avslutade helgen med att fylla upp stenen med rom igen, får se hur länge dom klarar dom denna gången.

Nästa vecka blir det körigt värre då lilleman går på simskola mån-tor 13 - 13.40 och lillkickan är på dagridläger 9 - 16. Dessutom jobbar vi båda två så det blir till att trixa och fixa för att få till det. Men det går säkert bra i alla fall.
Tack och hej leverpastej!!!