Ja, inte har det blivit mycket nyttigt gjort denna helgen inte, men det kan vara ganska gôtt med en så´n helg emellanåt oxå.
Igår slängde jag ihop en banan/rabarber-paj på morgonen och sedan när sambon annonserade att han tänkt åka iväg till Hornbach så fick han så snällt vänta tills pajen var klar så jag oxå kunde åka med. Måste ju bara kika in på akvariedelen ju .
Fick med mig lite javamossa från Christian där, det blev förövrigt det enda som inhandlades där denna gången. Väl hemma fick jag installera om SIMS till Lilltösen, detta spel bara mååååste hon ha för ett tag sedan när hon varit hos en kompis och spelat, dock så vill dom så väldans mycket och kan så väldans lite dom där små otåliga varelserna så det hade ju blivit helfel från början. Och efter om installationen så har det blivit SIMS för hele pengen både lördag em och hela sönda´n. Det är konstigt hur man kan fastna i ett spel. Ja, jag har fastnat minst lika mycket som hon, och har för tillfället sims-personer snurrandes runt i skallen för fullt. Måste försöka få bukt på dom tills det är dags att sova .
Fick i alla fall sambon att såga till en kokosnöt som jag hade liggandes, och även fick jag småhål borrandes i dessa, så sedan var det dags att pilla ner javamossa i dom flesta hålen. Blev jättesöta mossbevuxna kokosnötsgrottor. Har lagt i en i hemma-burken och får ta med en till jobbet-burken i morgon. Hoppas dom överlever bara.
Tycket bara att vattnet var ovanligt kallt i hemma-burken när jag var där och stökade. Och, jodå, visst hade jag glömt plugga i doppvärmaren när jag bytte vatten i fredags. Attans!! Stackars dom små, fast tempen hade i alla fall inte sjunkit under 24 gr. Men lite slöa var dom allt.
Nu skall jag försöka jaga bort fler SIMS med lite TV innan det är sova-dax. nattinatti dagboken!!