Så nu är det bara en dag kvar innan vi drar till gbg.

Ska bli kul att få träffa Lenmar och Micke_A. . Sen ska det inte bli så himla tråkigt att besöka en av Gbgs zooaffärer. Tror inte att vi hinner med mera än så men det är ju inte så dåligt heller.

Annars är det väl rätt lugnt här. Njuter av värmen (och klagar lite bara )
Ska nog göra mitt första vattenbyte på akvariumet med nu. Tänkte att jag gör det samtidigt som jag ska fånga fiskarna blir nog lättaste så.

Sen har jag igen upptäckt hur kul det är med blommor. Spec nu när man har eget och har en massa plats. Fixade om igår ibland blommorna så att jag fick en massa krukor över. Fick slänga två dock som inte velat ta sig.
Trist men de hade fått någon månad på sig nu.
Men skotten av de som jag fick av mormor har tagit sig rätt bra och fick nu flytta till egna krukor. Och jag fick ännu en gång plantera om den stora gröna i köket. Tyckte den behövde ännu mera plats.

Plus att jag gjorde om backen till en lite ärt/tomat/krydda låda. Får se hur det funkar med.


För att återkomma till fiskarna så måste jag säga att nycklarna är hundra gånger mera framåt nu. Visst är de inte de modigast i världen men vi kan gå och komma fram utan några problem nu. Tror inte att de gillade att stå i hallen utan trivs bättre i vardsrummet sen att akvariumet är större klagar de inte på kan jag tro.

Sen har L-malarna med börjat visa sig mera. Så i slutändan verkade det blivit bra med bytet trots allt.