Är det tredje dagen som akvariumet är igång. Vilket inte är dåligt. Nu börjar det kännas som att man äntligen kan slappna av lite och slippa gå och vara orolig när man inte är hemma.

Det är kul med att vi lyckades täta det. Nu kanske många ja men det är väl inte så svårt. Men för oss kändes det som en stor sak. Hade det varit ett mindre akvarium hade man kanske tänkt att ja men man kan väl testa och se. Och ställa in det i badrummet för läcketestet men ja av rätt självklara själ är det LITE stort för vårt badrum.

Men det är väldigt kul att se fiskar, de verkar trivas rätt bra. Spec nyckelhålscikliderna verkar ha kommit mera till sin rätt. Idag så började de spänna upp sig lite för varandra. Och de är inte lika skygga som i 540 men jag tror att det beror på att akvariumet står mycket bättre i vardrummet. Tror inte att de trivdes i hallen. Fast det är bara mina fem öre ang varför nycklarna verkar mera framåt just nu.

Hantlarna däremot verkar lite skyggare men det är väl inte så konstigt. Allt fram och tillbaka som de har varit med om.
Men de två största verkar ta sig rätt bra och den tredje med. Men den sista är jag lite orolig över.
Inte så att han inte äter som han ska eller verkar sjuk.

Men jag tycker bara att han växer lite konstigt. Hans ansiktet är liksom smalare och ögonen större än de andras. Så som fiskar borde sett ut när de har varit i ett för litet akvarium. Alltså vissa delar är större än andra. Men nu kanske jag är ute på hal is.

Men han åt bra av maten som de fick idag. Och han åt mycket. Men jag tycker ju knappast att det 540liters borde varit för litet för honom.
skumt. Kan det ha varit att de var lite stressade över allt med akvariebytet? Men det tog bara en vecka ju så mycket kan ju inte hänt där .

En postiv sak till med flytten till större akvarium är att Lmalarna har börjat visa sig mera med. Har inte sett L001 och L104 så mycket som under dessa dagar. Vilket inte är fel för de är vackra. =)


Sen har jag så smått börjat planera för mitt nästa akvarium som ska flytta in till hösten. Ska vara min lilla present till mig själv för skolan och allt. hehe hoppas bara sambo uppskattar den lika mycket.*haha*

Nej men det var ju planerat ifrån början att det skulle vara två akvarium.

Det ska stå i hallen är det tänkt. Kan behövas lite ljus där under vinters mörker sen.

hehe lite konstigt att tänka på det under sommaren kanske men man måste ha allt planerat för sig ju.*s*

konstigt att mitt akvarieintresse är på topp under sommaren då de flestas andras intresse brukar dala.

Nej nu ska jag ut och njuta av solen och grilla lite med sambo och C/O.