Inte f*n funkade det med andra artemia-seedningen heller. Jag undrar vad som är fel. Blomstergödningen kanske? Kan det vara ett nytt hopkok i år eller så har det faktiskt vart för kallt i år. OM det blir ett nytt försök nästa år blir det i så fall senare seedning och mer KRAV-inriktad. Vattenbaljan kan väl då få stå och göda på sej en algblomning så får vi sedan se. Men bara EN balja blir det nog nästa år.

Jag hittade bra eller mycket bra med ägg hos alla mina sex lekgrupper vid dagens äggletning men så borde det vara med tanken på den rikliga maten. Bara levande och mycket varierat – moina, grindal, bananflugor, hoppstjärtar, en del mygglarver och faktiskt även andra larver som jag inte är riktigt säker på. Men en del av mina lekgrupper börjar bli ganska gamla. Äldst är foerschin som jag kläckte i september förra året och yngst whitein och rachoviin från slutet av februari.

Till sist en liten notering – min son hittade en GRÖN mygglarv i dammen för ett tag sedan, något jag aldrig tidigare skådat och några dagar sedan såg vi dessutom en lika grön puppa. Anatomiskt sett snarlik en svart mygglarv/puppa men ljusgrön i färgen.