I morse när gubben kom ut och skulle åka till jobbet i vår Zafira buss så såg han att någon vart där och tagit hela vänstra sidospegeln!





Jävla idioter... Fan kan man inte få ha sina saker ifred utan att någon idiot ska på och klåfingra. Och frågan är.. kan jag ens ut och åka med bilen nu med tanke på risken med att inte ha sidospegeln och om snuten stoppar en... *suck* Får börja med å ringa till försäkringsbolaget. Och sedan skrotarna för att hitta en bättre begagnad sidospegel... Eller ja... jag får ju byta hela konsolen med för den delen...

Ring ring bara du slår en signal!
Försäkringskassan har jag jagat i flera dagar nu. De har bytt system i sin växel (eller vad det nu heter) så nu blir man bortkopplad om det "är många som ringer". Och vist kan man knappa in att jag vill uppringd... men det verkade inte heller fungera. För ingen har kontaktat mig alls. Jag mejlade dem i måndags... men jag har inte ens fått ett svar att de fått mitt mejl. Vad är det frågan om? Jag vill veta om jag kommer få någon ersättning i slutet av månaden efter att jag blev sjukskriven och skickat in papper om sjukpenning osv. Men på "mina sidor" står det inte ens att de fått in de papprena heller!? Så.. ja jag är lite stressad just nu. Onödiga utgifter ville man ju inte precis ha nu.

Svar från MR
En liten lättnad då! Jag var för ett par veckor iväg till en MR av min ländrygg. Både jag och sjukgymnast hade propsat på en helkropps MR eller minst en hel rygg MR. Men det hette att man har sällan diskbråck i nacke och ner till ländrygg, så ländrygg vart det. Men jag har nu fått svar att jag har ett litet diskbråck mellan Th10 och Th11 samt vänstersidig lateral recessträngsel till följd av facettledsartros (L5-S1). Så nu har vi lite mer att gå på och arbeta fram en bra plan för mig för att minska risken att bli sämre.

Promenad i paken/skogen.
Nu grönskar det i dalens famn!!! Kan man lugnt säga! Löven har exploderat och nu är det 4 veckor kvar till skolavslutningen!


Och i lilla dammen i skogen fanns nu massor av kläckta grodyngel. Men tyvärr vill de inte vara med på bild.


Ha det gott!