Det var ett bra tag sedan man skrev något i bloggen. Faktiskt har det inte skrivits något sedan 3 december förra året! Nu får jag ta och kamma till mig...

Det har vart så mycket runt om kring så man har undrat många gånger hur fan man ens orkat stå på benen. Jag har tex. hetsat med F-kassan om fortsatt sjukersättning vilket avslogs och jag vart utförsäkrad vid nyårsskiftet.

En överklagan skickades in, men åter förra veckan fick jag besked om att min överklagan inte gick igenom med motivering:
- Arbetsförmågan bedöms ej vara nedsatt för all överskådlig framtid.
(Har genomgått försäkringsmedicinsk utredning där man dömde ut mig med noll arbetsförmåga, läkare/sjukgymnaster understrukit noll arbetsförmåga)

- Prövning av arbetsförmågan ska göras mot ett förvärvsarbete på hela arbetsmarknaden, särskilt anordnade arbeten som lönebidragsanställningar och anställning via Samhall.
(Tydligen så var arbetsträningen via F-kassan ej giltig som försök till återgång av arbete... )

- Ej genomgått multiprofessionell smärtvård.
(Ehh... har genomgått behandlingar som tex. massage/kiroprakti, akupunktur, tens, ultraljud, laser, värmebehandlingar.... behöver jag fortsätta? )

- En vikt reducering.
(Jaja.. jag erkänner... jag är en tre äpplen hög rultig sat kärring.... *suck)

Jag har blivit remitterad till en så kallad multiprofessionell smärtlindringsvård grupp och ska på intagningssamtal nästa vecka för ett ev. deltagande i myalgigrupp. Jag hoppas bli antagen så jag kan få trycka upp min slutplädering från deltagandet i arslet på den det berör.... dock en kopia på originalet.

Min vikt... självklart kan den lilla korpulenta sat kärringen gå ner i vikt... Eller hur. Jag har en längre tid försökt skrapat ihop pengar till ett promenad/löpband. Men för ett par dagar sedan kom min gubbe hem med ett sådant jag velat ha i flera månader. Så nu har jag lagt om kost och börjat promenera. (Så snart hoppas jag kunna trycka upp en viktreducering i arslet på fanskapen med... )

Fortsättning följer...