Tyckte inte man han med hösten.... den försvann så fort. Liksom sommaren som aldrig kom. Sitter inlindad i en tjock filt framför tvn och surfar lite under reklamavbrotten. Ute är det -16 grader. Vart otroligt fint väder ute men det verkar börja mulna på lite nu. Lite mer snö så man kan ut och åka pulka med ungarna vore inte helt fel.

Akvarierna puttrar på i sin vanliga mak. Har inte orkat med att "förfina" dem med nya växter och invånare. Är väll egentligen bara dotterns akvarium man hållit lite koll på. Fick ju bukvattensot där i för ett tag sedan men det verkar som jag klarade de flesta fiskarna. Var endast ett par guppys som dog. Men det finns massor av yngel från honorna så det lär inte bli brist på guppys precis. De växer förövrigt rätt snabbt. Man börjar ana vilka som får svart bakkropp osv.

Köpte förresten två st corydoras för ett tag sedan. Var bara en julii och en aeneus albino kvar så de fick följa med mig hem till min ensamma schwartzi. De verkar komma bra överrens och stimmar tillsammans. Fint att de tre hittade varandra.

Och så ska vi flytta igen... hehehe.... Blir runt februari-mars. Vi hade precis flyttat in här när vi fick nys om detta ställe. En lägenhet på 180kvm, allt ny rustat och dessutom så långt ifrån en vanlig lägenhet man kan komma. Är i K-märkta kvarnens tredje våning (högst upp) vi skall flytta till här i Kolsva. Men en sak som gör mig mest glad är att denna byggnad har handikapps anpassats med en hiss så nu kan vår bekant som sitter i rullstol komma och hälsa på igen! Jag har märkt av att gå i trapporna här hemma. Och då bor vi ändå bara på andra våningen. Men mina knän värker, svullnar och knastrar värre och värre. Så det där med att gå i trappor är uppenbarligen inget bra för mig...

Adventsbak.
Första advent har redan passerat! Har bakat massor med barnen. Pepparkakor, saffranskaka, lussebullar och mockarutor. Vi ska pyssla här någon dag med. Hittade en jättefin jul bok på biblioteket som innehåller både pyssel, sånger, jul info och recept. Har läst om julkryddor, Tomten, julblommor och mycket mer. Boken heter "Julboken" av Görel Kristina Näslund och Andréa Räder. Mycket information om julen för både små och stora.

Gammel bilen.
Duetten är för tillfället iväg och får lite plåt utbytt. Vi har bestämt oss för att inte göra en likadan galen renovering som vi gjorde med den förra duetten. Inte heller samma galna grej vi gjorde med motorn i Pvn vi hade. Ska bygga en motor som är stark men inte med alla 200hk som vi hade planer på. Vi får se vad det slutar på. Vi ska hålla i hästarna denna gång.

Nä.. nu ska jag linda in mig igen i filten och bara vara... Ha de gott folks!