Japp.... då är det dags att plocka fram mössor och vantar. Idag fick jag skrapa rutan på bilen när jag skulle skjutsa ungarna till skolan. Tunn frost tom på gräsmattan! Men nu gassar solen på ordentligt!

Skulle eg. vart iväg på min arbetsträning idag, men kroppen har tagit en paus. Huvudet är inte heller med för tillfället. Det har vart lugnt och skönt här i lägenheten... tills natten till söndagen. Den natten tror jag att jag fick 2h sömn då grannen på övervåningen hyrt in ett gäng hyenor som tjoade och skrattade fram till kl:02.30 då jag i ren frustration slet upp balkongdörren och drog igen den så hela jävla väggen skakade. Dessutom informerade jag min man, som precis kom in i rummet efter att ha somnat på soffan och frågade vad jag höll på med (han trodde nog att jag skulle hoppa från balkongen, såg nog ut så för jag hängde över räcket för att se om det var från över eller undervåningen de härjade) att det VAR ETT GÄNG HYENOR PÅ ÖVERVÅNINGEN SOM INTE FATTADE VAD KLOCKAN VAR! Där efter lugnade de ner sig lite, men man hörde dem fram till 04.30 snåret.

Jag har inget emot om man någon gång ibland har fest en fredag eller lördag och tjoar lite fram till midnatt, med hänsyn till att det bor andra i trappuppgången. Framför allt om det finns barn som kan (blir) väckta.

Hyresvärden kontaktades och hon skulle prata med killen så fort hon fick tag på honom. Tyvärr lyckades hon inte få tag i honom igår. För att efter att ha sovit i knappa 1½h i natt vaknade jag åter av tjo och tjim. Hade fått veta av hyresvärden att flickvännen dragit och nu var det väll poppis att leva ungkarlsliv långt in på nätterna. Men det är ingen ursäkt till att skita i de andra hyresgästerna i huset. Jag vred och vände mig, la kudde över huvudet men lik förbannat hörde jag dem dunsa och skratta så där jävla överdrivet.

Klockan 01.40 fick jag nog. Märkte att dottern började sova oroligt så jag beslutade mig för att gå upp och be dem hålla käften. Det tog närmare 4 minuter innan någon innanför dörren hörde mina bankningar och ringande på dörrklockan. Deras röjande hördes väl ute i trapphuset. Tillslut vart det tyst i lägenheten och en ung kille öppnad dörren. "Oj, stör jag?" frågar han... Tittade på honom som om han var totalt blåst. Ehh.... Ja, det kan man väll säga, menade jag. Informerade om vad klockan var, att om 4 timmar skall man gå upp och skjutsa ungar till skola och åka till arbete osv. Orkade inte stå och dividera utan bad honom varva ner så man kunde få sova de få timmarna som var kvar. Han bad om ursäkt och skulle varva ner.

Men inte fan kunde jag varva ner! Var så jävla förbannad så jag kokade. Vart att lägga mig på soffan och glo på tvn. 04.30 kunde jag gå och lägga mig i min säng och somnade inte förens 5. Gubbens väckarklocka går igång 05.30.... min gick igång 06.30... Jag har inte fått mycket till sömn i natt heller och kroppen värker... Och nu har man så ont så man INTE kan sova. Ibland känner man bara för att dra ett täcke över huvudet och inte kliva upp mer för dagen....

Hyresvärden är kontaktad igen och hon samt en till i styrelsen ska dit i kväll och prata med grabben. Man vill inte verka vara som en gnäll käring, men jag tolererar inte att man inte tar hänsyn till andra familjer vars barn tom blir väckta av stöket. Framför allt inte under vardagsnätter när man ska upp på morgonen. Har tillräckliga problem ändå att ta mig upp på morgnarna tack vare denna jävla fibromyalgi.

Men på onsdag... då hoppas jag att man är utvilad och fungerande igen så man kan åka till zoot och pyssla om allt som ger en glädje i själen!